Diensten

EVENT
ORGANISATIE

Push To Talk is specialist in het organiseren en communiceren van evenementen met een boodschap. Wij organiseren kwaliteitsvolle events. Soms klein, soms groot tot zeer groot. Push To Talk staat voor een persoonlijke aanpak en gaat resoluut voor kwaliteit: van het creatieve verhaal, over de praktische uitvoering, tot de veiligheid, … Niets laten we aan het toeval over.
Event Organisatie

Push To Talk organiseert allerlei soorten evenementen:
congres fusie strategische meeting naamsverandering productlancering klantenevent opendeurdag jubileum seminarie roadshow persconferentie opening award beursstand personeelsfeest special event

Onze SUCCES-formule

Push To Talk organiseert en communiceert unieke momenten voor bedrijven en organisaties die streven naar kwaliteitsvolle verandering en groei. Of het nu gaat om een congres, een corporate event, een seminarie, een groot publieksevent, een productlancering, een herprofileringsproject, een managersmeeting, een congres, een beursstand… de vorm doet er niet toe, uw inhoud en uw verhaal komen op de eerste plaats. Uw organisatie, waar ze voor staat en waar ze naartoe gaat, is de reden voor uw evenement.

De Push To Talk Future Proofed Methode® is gebouwd op een solide SUCCES-formule bestaande uit zes pijlers:

We vertrekken van uw strategie, ontwikkelen een concept en maken een gedetailleerd plan van aanpak.
We stellen een projectteam samen (Push To Talk, uw bedrijf, externe experts) op maat van uw project.
We brengen uw verhaal. We gaan op zoek naar het DNA van uw organisatie en hoe we dat kunnen versterken op uw event
We zetten met creativiteit iets in beweging in uw bedrijf of organisatie. Of we zoeken uit hoe creativiteit een gewenste (cultuur)verandering op gang kan brengen.
Al 15 jaar organiseert Push To Talk events waarin we een boodschap verhalen en vertalen naar een live experience.
We bekijken de veiligheid in elk onderdeel van uw event: bij de voorbereiding, de opbouw, het event zelf, de afbraak en de evaluatie.

Bij Push To Talk is uw event in veilige handen

Expect the unexpected

Met uw evenement creëren we een positieve beleving rond uw boodschap. Maar we bereiden ons ook voor op het onverwachte. We inventariseren vooraf de risico’s, de gevaren en de uitdagingen. Wat als er te veel bezoekers opdagen? Wat als uw werknemers de aangekondigde fusie niet als een unieke kans zien, maar als een bedreiging voor hun job? Wat als er een storm over de tent raast? We monitoren tijdens uw event alles wat een impact kan hebben: bezoekersaantallen, verkeersstromen, weersverwachtingen, conversaties op social media, …

Voor, tijdens en na uw evenement communiceren we over wat we doen. We communiceren over wat er te beleven valt en het aantal bezoekers. Tegelijk zetten we communicatie in om risico’s te vermijden en het welzijn van de bezoekers te verhogen. Kortom, crisiscommunicatie betekent voor ons ook liever een crisis voorkomen dan genezen.

Push To Talk heeft ervaring in risicopreventie, crisismanagement en -communicatie. De expertise en structurele aandacht voor veiligheid van Push To Talk is uniek voor een event- en communicatiebureau in België.

Veiligheid en creativiteit gaan hand in hand

Waar een organisator out of the box denkt, houdt een preventieadviseur liever vast aan de gekende regels, ‘in the box’-zekerheid. Push To Talk verzoent beide visies. Veiligheid en creativiteit gaan hand in hand.

Push To Talk vertaalt gekende processen uit de wereld van rampen- en crisismanagement naar de wereld van communicatie en events. We hebben de kennis van een preventieadviseur in huis. We oefenen en evalueren, zodat we op zo veel mogelijk situaties voorbereid zijn.

LIVE
COMMUNICATION

Push To Talk creëert Live communicatie, audiovisuele content, corporate video’s, pr-campagnes, creatieve print en online communicatie en dit zowel voor interne als externe communicatie. Daarnaast bieden we strategisch communicatieadvies in de vorm mediatraining, crisis- en eventcommunicatie, reputatiemanagement.

Het communicatieproces wordt duurzaam aangepakt. Daarvoor combineren we de knowhow van onze scenaristen met die van uw diensten HR, marketing, communicatie, strategie en health and safety. De communicatie loopt door tijdens, voor en na het event.
Live Communication

COMPLEX content

Uw event mag geen onemanshow zijn. Uw publiek geen klankbord. We vertrekken van uw inhoud en creëren ruimte voor dialoog. Actie en reactie. We brengen uw verhaal in een speech, filmpje, sketch … en lokken reacties uit via getuigenissen, Twitterwall, spel, …

Het werkt ook andersom. In uw publiek leven visies, ideeën en verhalen, soms positief, soms negatief of kritisch. Dat heeft u niet altijd in de hand. Mensen nemen deel aan de communicatie en conversatie: ze reageren, twijfelen, geloven... Luisteren naar hun verhalen en hun emoties creëert kansen om in dialoog te gaan en samen verder te bouwen aan een mooie toekomst. Zo draagt live conversation bij tot een gedragen verandering.

Push To Talk helpt u complexe content te brengen en te capteren. We begeleiden u in een veranderingsparcours of bij een strategische herprofilering. Zelfs als het geen goednieuwsverhaal is, blijft uw reputatie overeind.

Push To Talk is uw partner voor communicatie:
corporate communicatie live communication pr lobbying networking crisiscommunicatie public affairs video interactieve presentaties social media