GS1 Belgilux Presentatie Disruptie Forum 2019

Push To Talk vertaalt disruptie naar heldere content

GS1 Belgilux, een wereldwijde organisatie die barcodes standaardiseert, brengt op zijn jaarlijks event, Forum, een update naar zijn aandeelhouders en klanten over de evoluties van het voorbije jaar en de innovaties voor het komende jaar. Push To Talk deed de gepaste vertaalslag om de complexe materie voor iedereen verstaanbaar te maken.

Opdracht

GS1 Belgilux deed beroep op Push To Talk om een nieuwe way of working te introduceren aan zijn stakeholders. De gekende manier van werken werd overboord gegooid en maakte plaats voor nieuwe processen. Push To Talk vertaalde deze materie naar een begrijpbare presentatie die op 10 minuten kon uitleggen wat de toekomst in petto had.

Opdrachtgever

GS1 Belgilux brengt, als onafhankelijke en neutrale non-profit organisatie, organisaties zoals supermarkten en drogisterijen, bouwmarkten, ziekenhuizen, hun leveranciers en logistieke dienstverleners bij elkaar. Hun doel: een efficiëntere keten bekomen door bedrijven globale standaarden te bieden voor de identificatie, alsook voor het vastleggen en delen van gegevens.

Uitdaging

Veranderingen in het veld van barcodes zijn een complex gegeven. Elke verandering in een bestaand proces vraagt een enorme gewenning. Push To Talk moest deze disruptie dan ook vertalen in een heldere presentatie die aan meer dan 300 aanwezigen in Docks Dome werd gegeven.

GS1

Oplossing & Resultaat

Push To Talk stond volledig in voor zowel het inhoudelijk stuk als de opmaak van de presentatie. De presentatie die Push To Talk gerealiseerd heeft, had vooral sprekende beelden en een aantal key figures die bleven hangen bij de aanwezigen. De stakeholders waren mee met de veranderingen, waardoor het vertrouwen in GS1 niet werd geschonden. Het verhaal was glashelder.

Impressies