10 jaar Profacts: The future is now

Profacts vierde zijn tienjarig bestaan. Push To Talk maakte van deze feestelijke gelegenheid een inhoudelijk en inspirerend event: ‘The Future is now’. Het publiek zag de toekomst met eigen ogen tot leven komen in een spraakmakende show met boeiende sprekers, intrigerende toekomstverhalen en een heus experiment. Stof genoeg voor klanten, medewerkers en partners om nog lang na te praten op het afsluitend netwerkevent.

Opdracht

Profacts werd tien jaar en deed één wens: een event organiseren met inhoud. Dankzij innovatie en co-creatie is Profacts uitgegroeid tot een expert in data-analyses met een positieve ROI. Profacts nodigde zijn klanten uit voor een dialoog met de medewerkers en om kennis en knowhow te delen. Tien jaar Profacts vieren is mooi, maar vooruitblikken is beter. Daarom presenteerde Profacts ook de nieuwste trends en zijn visie op de toekomst van data-analyse. Tot slot kregen ook het logo en de website een stijlvolle make-over.

Opdrachtgever

Profacts is specialist in marktonderzoek. Naast het leveren van data, biedt de organisatie tools, aanbevelingen en advies op maat. Profacts combineert alle beschikbare databronnen om te meten en te voorspellen. Zo optimaliseren bedrijven hun marketingmix en halen ze meer impact binnen hun markt.

Uitdaging

“We leven in een wereld die continu verandert, steeds sneller, vol innovatie, nieuwe trends, digitale uitdagingen en de manier van samenwerken verandert”, aldus Carine Vaeremans, CEO van Profacts. Wij spelen hier continu op in met innovaties en co-creatie en zijn klaar voor de toekomst. Dat willen we tonen met een event voor onze klanten en medewerkers.

profacts

Oplossing

Inspirerende trends

Het event kreeg een sterk inhoudelijk programma met veel interactie en live intermezzo’s en werd strak geregisseerd. Push To Talk schreef het scenario en draaiboek voor een sterk inhoudelijk en inspirerend event waar geen enkele innovator of digitalist op z’n honger bleef zitten. De nieuwste trends in innovatie werden onthuld. Keynote speakers als Gijs van Wulfen, Carole Lamarque, Jo Caudron, Dirk Denoyelle en Maarten Verschuere brachten hun eigen kijk op nieuwe manieren van werken en de digitale uitdagingen die daaraan gekoppeld zijn.

Live experiment

De topact was een heus live experiment met twee vrijwilligers uit het publiek. Jelle Demanet, managing partner van het Profacts Impulse lab, demonstreerde via neuromonitoring de beleving van de twee bezoekers aan het publiek. Het resultaat werd geen live streaming met groen oplichtende hersengolven, maar wel een boeiend verhaal over wat hen echt raakt en wat hun aandacht trekt.

Online conversations

Tot slot werden het nieuwe logo en de nieuwe website onthuld. Profacts riep iedereen op zijn social media actief te volgen. Zo blijven klanten bij met de nieuwste inzichten en innovaties in dataverwerking die Profacts te bieden heeft.

The future is now

De slogan The future is now is een prachtige samenvatting van het event. De klanten zagen de toekomst voor hun ogen langskomen in geanimeerde toespraken, video’s en een live experiment. Push To Talk regisseerde de inspirerende sprekers met boeiende toekomstverhalen tot een beklijvende show. Stof genoeg om ideeën en emoties te doen oplaaien. Op het afsluitend netwerkevent bleven klanten en partners nog lang napraten met de medewerkers van Profacts. Zo maken dialoog en live conversation de weg vrij om samen te bouwen aan een mooie toekomst.

Impressies