Securitas Academy toont zich expert in veiligheidsopleidingen

Met een video toont Securitas Academy zich expert in opleidingen rond veiligheid. De HR-verantwoordelijken en de bedrijfsbrandweer van Atlas Copco getuigen over de voordelen van een opleiding brandbestrijding op eigen terrein. De beelden tonen hoe de opleiding in de praktijk verloopt. En de medewerkers keren veilig terug naar hun collega’s met een mooi verhaal en praktische kennis om snel en correct een beginnende brand te blussen.

Opdracht

Securitas wilde zijn expertise en de kwaliteit van zijn opleidingen aantonen. De opdracht bestond erin een reportage te maken over de training kleine brandblusmiddelen ter plaatse bij een tevreden klant. De video moest geschikt zijn voor de eigen online kanalen en salespresentaties bij de klanten. De doelgroep zijn potentiële klanten, zoals overheden, KMO’s en grote bedrijven.

Opdrachtgever

Securitas biedt een ruime waaier opleidingen rond bewaking, beveiliging en veiligheid, waaronder een 500-tal opleiding rond brandbestrijding. De opleidingen zijn altijd conform de nieuwste wetgeving en worden gegeven door experts in hun vak. Ze kunnen plaatsvinden in de Securitas Academy, maar een training op maat in het eigen bedrijf is ook mogelijk.

Uitdaging

De brandblusoefeningen in een vrachtwagen en de vele rook maakten het filmen van de opleiding niet gemakkelijk.

Oplossing

Push To Talk ging filmen bij Atlas Copco waar de training plaatsvond. Een reporter interviewde de HR-verantwoordelijke van het bedrijf en van de site, de commandant van de bedrijfsbrandweer en enkele deelnemers. Daarnaast brengt de video mooi in beeld hoe het er in de praktijk aan toegaat en hoe zo’n training tegelijk nuttig en spannend is, en de teamgeest bevordert. De medewerkers keerden veilig terug naar hun collega’s met een mooi verhaal en bovenal met expertise en knowhow om snel en correct op te treden bij een beginnende brand.

Een authentiek verhaal van de klant

Met de video toont Securitas Academy zijn expertise. De video geeft informatie over de opleiding, over de voordelen van een opleiding ter plaatse, een beeld van de praktijk, indrukken van de deelnemers en de waardering van een tevreden klant.