Push To Talk verbindt werknemers Viabuild op jaarlijkse kick-off

Op de eerste werkdag van 2019 organiseerde Push To Talk het jaarlijkse kick-off event voor aannemingsbedrijf Viabuild. Na een opleidingsdag in het teken van de bedrijfswaarden volgde een inspirerende presentatie. Push To Talk liet de werknemers samen hun verhaal vertellen. Zo komt de bedrijfscultuur tot leven en gaan de waarden de ambities voor 2019 echt inspireren.

Opdrachtgever

Viabuild specialiseert zich in wegeniswerken, afbraak- en grondwerken, asfaltwerken, asbestverwijdering, burgerlijke bouwkunde en rioolrenovatie. Het aannemingsbedrijf investeert in technologie, veiligheid, duurzaamheid, maar vooral in zijn eigen mensen.

Waarden verbindenOp de eerste werkdag van het jaar komen alle 700 arbeiders, bedienden en kaderleden samen voor een goedgevulde opleidingsdag. Daarin worden ze klaargestoomd om de bedrijfswaarden in praktijk te brengen. Viabuild heeft zijn bedrijfswaarden vertaald in het letterwoord STEAM. S staat voor Safety, T voor Team, E verwijst naar Efficiency, A naar Always an eye on the future en M verwijst naar Motivated and driven.

Cultuur komt tot levenViabuild verenigt sinds 2013 meerdere aannemingsbedrijven gespecialiseerd in wegenwerken, afbraak- en grondwerken, asfaltwerken, asbestverwijdering, burgerlijke bouwkunde en rioolrenovatie. De werknemers werken op werven verspreid over het hele land. 

Push To Talk brengt alle werknemers samen in events en de bedrijfskrant Connect. Daarin komen de bedrijfscultuur en waarden tot leven. Telkens spelen de werknemers van Viabuild de hoofdrol.

Together we connectOp 7 januari 2019 nam Push To Talk de regie in handen van de afsluitende presentatie op de jaarlijkse kick-off van Viabuild. Interviews, PowerPoints en video’s wisselden elkaar snel af, zodat de inhoud bleef boeien.Eerst volgde er een fiere terugblik op het harde werk in 2018. Een video in de nieuwe huisstijl toonde de indrukwekkende reeks werven waar Viabuild vorig jaar aan de slag was. Benieuwd naar de projecten? Ontdek onderaan op welke plekken de Viabuilders zich iedere dag inzetten! Het resultaat van al dat teamwork is een bedrijf in volle groei dat mooie cijfers kan voorleggen.Met een cameraploeg aan hun zijde ging Push To Talk van werf tot werf om alle Viabuilders aan het woord te laten. Bij Viabuild primeert veiligheid in alle domeinen. Nadat een Viabuilder aan het woord kwam, gaf hij/zij de helm door aan een collega. Samen vormden zij 1 geheel: Together we connect. De symboliek is krachtig. In de film komen diversiteit, authenticiteit en vakspecialisten aan bod. Dat is wat Viabuild typeert. De corporate culture kwam tot leven en de Viabuilders staan centraal. Zij zijn immers de échte ambassadeurs.
Deze video werd getoond toen de peters en meters de ambities voor 2019 presenteerden.Tot slot zoomden we in op de uitdagingen van vandaag en morgen. In de video haasten twee collega’s zich om voor dag en dauw op elke Viabuild-werf in het land de vlag met het nieuwe logo te laten wapperen. Missie geslaagd. Let’s connect. 

De kick-off zat erop en eindigde met een drink, waarop de medewerkers elkaar nog beter leerden kennen.

Wilt u ook uw cultuur tot leven brengen?Push To Talk laat werknemers en stakeholders uw cultuur beleven. Verhalen worden emoties. Uw boodschap beklijft. Uw event wordt live communicatie.

Impressies