VK Architects & Engineers: Good Vibes

Personeelsevent

Tijdens een personeelsevent in Docks Dome lieten de medewerkers van VK Architects zich inspireren voor een innovatieve toekomststrategie, Route 25. Push To Talk zorgde voor een vlotte presentatrice, heel wat interactie en sprekers op het podium, een indrukwekkende video, interactieve polls en een spetterende party.

Project

Armonea wil de directieleden van alle woonzorgcentra en residenties fysiek gedurende twee dagen samenbrengen. De coronaperiode was heftig. Tijdens de tweedaagse wil Armonea de directieleden bedanken en samen met hen de koers uitstippelen voor het volgende jaar.

Client

VK Architects & Engineers bekleedt een unieke positie in de Belgische architectuurwereld. Sinds de oprichting in 1952 creëert het bureau iconische gebouwen voor de zorg- en overheidssector.

Challenge

De afgelopen twee jaar traden Infrinea en Betic toe tot de groep VK Architects & Engineers. Door de coronacrisis is het event de eerste gelegenheid om live met deze nieuwe collega’s kennis te maken

vk

Solution

Vergaderen in het groen

Gedurende twee dagen kwamen de directieleden van Armonea samen in Center Parcs De Vossemeren midden in de Kempische natuur. De groene omgeving geeft het brein en het lichaam welverdiende rust na de hectische coronatijd. Die rust helpt om te focussen op de uitdagingen van morgen.

Gedetailleerd draaiboek

De dag voor het event controleerden het projectteam en de technische crew van Push To Talk ter plaatse alle inhoudelijke, logistieke en technische details. Met uurtabellen en grondplannen zorgen we ervoor dat elk detail klopt.

Generale repetitie

In de vooravond sloot het team van Armonea aan. Na een korte kennismaking met moderator Ilse De Vis volgde een generale repetitie. Voor Armonea en de sprekers maakt dat een groot verschil. Gerust gaan slapen. Geen stress voor de ochtendfile. Geen zenuwen over de techniek. Alles staat klaar.

Presentatie in drie talen

Ilse De Vis, bekend van Kanaal Z, switcht vlot van het Nederlands naar het Frans en naar het Engels. Tolken zorgen voor simultaanvertaling.

Good vibes op Route 25

Het prestigieuze Docks Dome, indrukwekkende video’s, inspirerende speeches, interactieve polls, boeiende discussies, een lekker walkingdinner en een spetterende party tot in de vroege uurtjes … Kortom, een personeelsevent met good vibes.

VK Architects & Engineers is klaar voor de toekomst.

Wij zijn Push To Talk. Wij brengen uw cultuur tot leven.

Impressions