Over ons

Wij zijn Push to Talk.

Communiceren en organiseren zijn onze passie. Wij helpen door live communicatie uw ambities verwoorden. We vertalen uw cultuur en strategie in emoties. Van vorm tot inhoud. Met authentieke verhalen die inspireren. Zo komt uw cultuur tot leven.

Daarbij hanteren we een solide projectaanpak die is afgestemd op de (digitale) communicatiestrategie van uw bedrijf. Uw live communicatie moet meer zijn dan enkele een creatief idee of een leuk feest. Daarom stemmen we uw communicatie samen met uw bedrijfstop af op de langetermijnvisie, de waarden en de normen. We organiseren uw live communicatie op zo’n manier dat het verhaal ook na het event blijft doorwerken. We vertalen uw strategie in emoties. Uw boodschap beklijft en wordt live communicatie: op de werkvloer, bij uw stakeholders en op social media.

U heeft een goed verhaal, wij kunnen goed vertellen.

coöperatief ecosysteem.

Push To Talk staat voor meer dan 15 jaar ervaring en referenties. Ons vast team vullen we aan met freelance experten uit ons coöperatief ecosysteem. De flexibele structuur verandert naargelang de vraag en/of het project.

Sterk werk afleveren met een sterk team.

Wil je deel uitmaken van ons team vaste of freelance experts? Neem dan contact op!

Uw event brengt
uw cultuur tot leven

We analyseren uw cultuur.

We gaan met u in gesprek.

We luisteren naar uw ambities.

We vertalen uw cultuur en strategie in emoties.

Zo komt uw cultuur tot leven.

Onze missie

Push to Talk is specialist in het organiseren en communiceren van evenementen met een boodschap. Push To Talk creëert en verzorgt unieke evenementen met een positief en duurzaam effect op lange termijn. We leveren topkwaliteit binnen het afgesproken tijdsbestek en budget, met respect voor mens en milieu.

Bij Push To Talk staat een event nooit op zich. Het is veel meer. Door het slim concept, de hedendaagse vorm en de unieke content wordt het een middel. Daardoor kunt u binnen uw strategie klanten, medewerkers of publiek binden en engageren in een steeds complexere en digitale wereld.

Wij helpen uw ambities verwoorden. We vertalen uw cultuur en strategie in emoties. We gaan het gesprek met uw publiek aan voor, na en tijdens het evenement. Het verhaal van uw merk, bedrijf of organisatie komt zo tot leven.

Push To Talk brengt uw verhaal. Uw event wordt live communicatie: op de werkvloer, bij uw stakeholders, op social media… Zo stimuleren we de conversatie. Conversatie die leidt tot verandering.

Push To Talk. Wij brengen uw cultuur tot leven.

Corporate social responsibility

Maatschappelijk Verantwoord
Ondernemen (MVO)

Klanten verwachten dat bedrijven verantwoordelijkheid opnemen en meer doen dan wat de overheid hen oplegt. Push To Talk deelt die visie en legt zichzelf hoge kwaliteitsnormen op. We willen continu verbeteren door bij te leren, te oefenen en kennis te delen.

Kwaliteit is voor Push To Talk de som van duurzaamheid, veiligheid, gezondheid … We willen zorg dragen voor het milieu, bijdragen aan de samenleving en duurzaam ondernemen. Samen met klanten bouwen we aan een langetermijnvisie. Daarom kiest Push To Talk niet altijd voor de goedkoopste event- of communicatiepartner, maar voor partners die investeren in mensen, die werken met eerlijke producten, verantwoordelijk omgaan met veiligheid, … Kortom, partners die duurzaam ‘investeren’ en niet alleen maar winst genereren.

Push To Talk kijkt verder dan winst. Wij bieden onze klanten kwaliteitsvolle en duurzame projecten aan een eerlijke prijs.

Duurzaam ondernemen - niet groeien om te groeien

Er is meer in het leven dan geld alleen! Push To Talk wil duurzame omzet binnenhalen, gewetensvol handelen, anderen laten meegenieten, kansen creëren voor medewerkers en partners, expertise inzetten om andere organisaties te helpen. Het lidmaatschap bij Etion is daarvan een logisch gevolg. Groeien is ook zelfontplooiing en kennisverrijking. Vanuit die filosofie wil Push To Talk samenwerken met anderen in de sector.

Oog voor anderen – blij met de begoede positie

Duurzaam ondernemen betekent ook: Doen wat je zegt, en zeggen wat je doet. Push To Talk geeft om de veiligheid, het welzijn, van zijn medewerkers. In de praktijk betekent dit dat medewerkers alle tools hebben om hun werk goed te doen, waardering krijgen voor hun inzet, hun creativiteit mogen ontplooien, correct en rechtvaardig verloond worden, enzovoort. Een gelukkige werknemer of freelancer, maakt een gelukkig bedrijf. En dat straalt af. Welzijn op het werk is - buiten een verplichte bekommernis als preventieadviseur - een duurzaam idee.

Vrijwillige inzet voor het Rode Kruis

Tom Bellens, zaakvoerder van Push To Talk, besteedt een groot deel van zijn vrije tijd aan het Rode Kruis. Als voorzitter stuurt en motiveert hij medewerkers en vrijwilligers om zich in te zetten voor anderen. Voor Tom is het niet meer dan logisch dat hij zijn kennis en vaardigheden als ondernemer uit de profitsector deelt binnen het Rode Kruis. Duurzaam ondernemen kan niet zonder maatschappelijk engagement!