Historiek

Geschiedenis

LIVE EXPERIENCE & LIVE COMMUNICATION
Push To Talk is gebouwd op de sterke fundamenten en referenties van 25 jaar Compane, coach for complex content. Tom Bellens, CEO Push To Talk "Eind jaren 90 was Compane de leider op het vlak van rebranding, fusies en herpositioneringen. Daarbij lag de focus sterk op de strategie en het verhaal van de klant. Bij Guava en later bij The Oval Office vertaalden we dat in emoties via live experiences en live communication."
Experience + communication
Door live experiences en live communication te combineren, ontstond het live conversation agentschap Push To Talk dat de voorbije jaren niet alleen events en communicatie organiseerde, maar ook extra knowhow en kennis opdeed in crisiscommunicatie, eventconsulting en preventiebeleid. De rode draad blijft verhalen vertellen. Een boodschap vertalen in een mooi verhaal, samen met de klanten.
CORPORATE CULTURE
Maar een duidelijke strategie, missie, visie en waarden is niet voldoende. De strategie moet overeenstemmen met uw cultuur. Het event of de communicatie moet aansluiten bij de cultuur die echt leeft. Anders is het niet geloofwaardig. Een inspirerende cultuur wakkert energie, passie en emoties aan. Push To Talk haalt die cultuur naar boven. Zo komt uw cultuur tot leven.
Duval Union
Recent besloten Push To Talk en Duval Union samen te werken. Door de samenwerking ontstaat een ecosysteem, waarin kennis en netwerk elkaar versterken.