Diensten

Van corporate culture

Push To Talk analyseert uw corporate culture. De cultuur die echt leeft in uw organisatie. Zo kunnen we uw event of communicatie geloofwaardig brengen. En komt uw cultuur tot leven bij uw medewerkers, stakeholders en klanten.

... tot communication

Push To Talk brengt uw cultuur tot leven met spraakmakende communicatie. Push To Talk geeft strategisch communicatieadvies en vertaalt uw boodschap in live conversation, audiovisuele content, corporate video, een pr-campagne, creatieve print of online communicatie. Op maat van uw doelgroep.

… events

Uw event moet meer opleveren dan een leuk feestje. Push To Talk organiseert kwaliteitsvolle events met een boodschap. Soms klein, soms groot tot zeer groot. Push To Talk staat voor een persoonlijke aanpak en gaat resoluut voor kwaliteit: van het creatieve verhaal, over de praktische uitvoering, tot de veiligheid, … Niets laten we aan het toeval over.

& Audiovisuele verhalen

Push To Talk vertelt uw verhaal in woord, beeld en klank. Authentiek, wervend, catchy. Ons inhouse team van AV-experts toont waarvoor u staat met onweerstaanbare audiovisuele content.
2D en 3D, grafisch ontwerp, explainer video, een beklijvende podcast of een verrassende corporate video, alles wordt verwerkt in een weldoordacht communicatieplan. Creatieve audiovisuals zorgen voor ontlading en pit op uw event, beurs, website of social media

EVENT
ORGANISATIE

Push To Talk is specialist in het organiseren en communiceren van evenementen met een boodschap. Wij vertalen uw cultuur en strategie in spraakmakende events. Soms klein, soms groot tot zeer groot. Push To Talk staat voor een persoonlijke aanpak en gaat resoluut voor kwaliteit: van het creatieve verhaal, over de praktische uitvoering, tot de veiligheid, … Niets laten we aan het toeval over.
Event Organisatie

Push To Talk is uw partner voor communicatie:
corporate communicatie live communication public relations lobbying networking crisiscommunicatie public affairs video interactieve presentaties social media

HEFBOMEN OM
UW CULTUUR TE STUREN

Uw corporate culture moet sporen met de toekomstige uitdagingen voor uw organisatie. Push To Talk gaat samen met u op zoek naar de gewenste cultuur. En helpt uw ambitie verwoorden.
We gaan het gesprek aan met uw directie en management. Zodat ze de gewenste cultuur omarmen, er rotsvast in geloven en vol vuur hun team inspireren.
Uw organisatiestructuur en -processen hebben veel meer impact als ze afgestemd zijn op uw cultuur. Dat geldt ook voor uw event. Uw communicatie is geloofwaardig. Uw verhaal authentiek. Zo bereikt u gemakkelijker uw doel.
Een cultuur kan je niet top-down opleggen. De cultuur moet uitgelegd, besproken en toegepast worden. Push To Talk brengt uw verhaal. We stimuleren de conversatie. Conversatie die leidt tot verandering.

UW CULTUUR KOMT TOT LEVEN
IN EVENTS EN LIVE COMMUNICATION

Zes elementen dragen bij aan een inspirerende cultuur. Push To Talk helpt u deze zes elementen te versterken en uit te spelen en brengt ze tot leven in spraakmakende events en live communication.

 • We zetten uw missie en visie in
  als sturende kracht

  Push To Talk helpt u om uw missie en visie helder en scherp te verwoorden. We vertalen uw strategie in emoties. Uw boodschap beklijft en uw event wordt live communicatie. Zo worden uw missie en visie een stuwende kracht.

 • We laten uw authentieke
  waarden spreken

  Push To Talk haalt anekdotes, verhalen en voorbeelden naar boven en brengt ze tot leven in uw event. Met getuigenissen, foto’s, video’s, verwezenlijkingen, … laten we uw authentieke waarden beleven en uw cultuur inspireren.

 • We tonen uw cultuur
  in praktijk

  Push To Talk toont uw waarden praktijk. Streeft u naar duurzaamheid, openheid of innovatie, … Dan passen wij dat toe in uw event en in uw communicatie. Zo ziet iedereen waar u voor staat.

 • We brengen met echte mensen
  uw cultuur tot leven

  Push To Talk bedenkt, verzorgt en creëert unieke evenementen om uw succesverhalen te delen. Verhalen van en voor mensen. Zo draagt uw event bij aan positieve verandering en verankert het uw cultuur op lange termijn.

 • We vertellen
  uw verhaal

  Push To Talk zet uw verhaal op de eerste plaats. Met kleine anekdotes vertellen we het grote verhaal. Of het nu gaat om een event, persbericht of video we vertrekken altijd van uw verhaal. We vertalen uw strategie in emoties. Het verhaal van uw merk, bedrijf of organisatie komt zo tot leven.

 • We zoeken een locatie
  die past bij uw cultuur

  Push To Talk gaat voor uw event op zoek naar een locatie en look & feel die perfect bij uw cultuur en bij de doelstelling van uw evenement past. Zo komen uw gasten in de juiste sfeer om uw cultuur ten volle te beleven.

Bij Push To Talk is uw event in veilige handen

Expect the unexpected

Met uw evenement creëren we een positieve beleving rond uw boodschap. Maar we bereiden ons ook voor op het onverwachte. We inventariseren vooraf de risico’s, de gevaren en de uitdagingen. Wat als er te veel bezoekers opdagen? Wat als uw werknemers de aangekondigde fusie niet als een unieke kans zien, maar als een bedreiging voor hun job? Wat als er een storm over de tent raast? We monitoren tijdens uw event alles wat een impact kan hebben: bezoekersaantallen, verkeersstromen, weersverwachtingen, conversaties op social media, …

Voor, tijdens en na uw evenement communiceren we over wat we doen. We communiceren over wat er te beleven valt en het aantal bezoekers. Tegelijk zetten we communicatie in om risico’s te vermijden en het welzijn van de bezoekers te verhogen. Kortom, crisiscommunicatie betekent voor ons ook liever een crisis voorkomen dan genezen.

Push To Talk heeft ervaring in risicopreventie, crisismanagement en -communicatie. De expertise en structurele aandacht voor veiligheid van Push To Talk is uniek voor een event- en communicatiebureau in België.

Veiligheid en creativiteit gaan hand in hand

Waar een organisator out of the box denkt, houdt een preventieadviseur liever vast aan de gekende regels, ‘in the box’-zekerheid. Push To Talk verzoent beide visies. Veiligheid en creativiteit gaan hand in hand.

Push To Talk vertaalt gekende processen uit de wereld van rampen- en crisismanagement naar de wereld van communicatie en events. We hebben de kennis van een preventieadviseur in huis. We oefenen en evalueren, zodat we op zo veel mogelijk situaties voorbereid zijn.

LIVE
COMMUNICATION

Push To Talk creëert Live communicatie, audiovisuele content, corporate video’s, pr-campagnes, creatieve print en online communicatie en dit zowel voor interne als externe communicatie. Daarnaast bieden we strategisch communicatieadvies in de vorm mediatraining, crisis- en eventcommunicatie, reputatiemanagement.

Het communicatieproces wordt duurzaam aangepakt. Daarvoor combineren we de knowhow van onze scenaristen met die van uw diensten HR, marketing, communicatie, strategie en health and safety. De communicatie loopt door tijdens, voor en na het event.
Live Communication

COMPLEX content

Uw event mag geen onemanshow zijn. Uw publiek geen klankbord. We vertrekken van uw inhoud en creëren ruimte voor dialoog. We brengen uw verhaal in een speech, video, sketch … en lokken reacties uit.

Het werkt ook andersom. In uw publiek leven visies, ideeën en verhalen, soms positief, soms negatief of kritisch. Dat heeft u niet altijd in de hand. Mensen nemen deel aan de communicatie en conversatie: ze reageren, twijfelen, geloven... Luisteren naar hun verhalen en hun emoties creëert kansen om in dialoog te gaan en samen verder te bouwen aan een mooie toekomst. Zo draagt live conversation bij tot een gedragen verandering.

Push To Talk helpt u complexe content te brengen en uw ambities te verwoorden. We gaan het gesprek aan met uw directie en management. Zodat ze de gewenste cultuur omarmen, er rotsvast in geloven en vol vuur hun team inspireren. We begeleiden u in een veranderingsparcours of bij een strategische herprofilering. Zelfs als het geen goednieuwsverhaal is, blijft uw reputatie overeind.